Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
La accesarea, navigarea sau folosirea in orice alt mod a acestui site acceptati, fara limitari sau restrictii, termenii si conditiile de utilizare expuse in continuare.
Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastra personal, noncomercial si cu conditia respectarii dreptului de proprietate intelectuala. Nu aveti dreptul sa modificati, schimbati, distribuiti, vindeti sau sa transmiteti nicio informatie continuta sau copiata de pe acest site, inclusiv dar fara a se limita la texte, imagini, grafica indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activitati.
Aceste reguli sunt obligatorii pentru toti utilizatorii site-ului, https://sivcoresidence.ro/ garantand, in aceste conditii, un drept neexclusiv, netransferabil si limitat, de accesare si utilizare a acestui site.

MODIFICAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
SIVCO REZIDENCE SRL isi rezerva dreptul de a revizui acesti termeni si conditii de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare in vigoare sunt cei afisati pe site. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta de orice modificare survenita cu privire la acesti termeni si conditii, dumneavoastra fiind unicii raspunzatori de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea. in caz de neconformare ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

DREPT DE PROPRIETATE ASUPRA CONTINUTULUI ACESTUI SITE
Toate materialele reproduse pe acest site, incluzand, dar fara a se limita la informatii, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta „continutul” acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la marci si proprietate intelectuala, cu exceptia unei stipulatii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de catre dumneavoastra a continutului site-ului constituie o acceptare a acestor conditii si va obliga la respectarea acestora. Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descarcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut in orice modalitate cu exceptia cazurilor permise de conditiile de utilizare sau cu consimtamantul expres si prealabil al proprietarului acestui continut.

MARCI INREGISTRATE SI COPYRIGHT
Marcile inregistrate si logo-ul de pe acest site si alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulatii contrare exprese, proprietatea SIVCO REZIDENCE SRL. Ele sunt protejate de catre Legea Marcilor inregistrate si de catre tratate internationale, iar reproducerea si folosirea lor neautorizata vor atrage dupa sine pedepsirea conform legilor in vigoare. Toate drepturile rezervate. Legea dreptului de autor si tratatele internationale protejeaza acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio forma si in niciun fel fara o permisiune in prealabil scrisa de la SIVCO REZIDENCE SRL. Reproducerea neautorizata a acestui site si a celor afiliate, ori a oricarei parti componente va atrage dupa sine pedepsirea conform legislatiei in vigoare.

DISCULPARE DE GARANTIE
SIVCO REZIDENCE SRL a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informatii nu creeaza nici un fel de relatie contractuala cu SIVCO REZIDENCE SRL . Nu trebuie sa actionati in temeiul informatiilor oferite de acest site fara a cere asistenta specializata de la SIVCO REZIDENCE SRL . Desi SIVCO REZIDENCE SRL a incercat sa mentina informatiile, software-ul si alte servicii cat mai curate, acest site poate contine erori si omisiuni pentru care nu ne asumam nici o responsabilitate. Materialele si continuturile de pe acest site sunt furnizate fara nici un fel de garantie. SIVCO REZIDENCE SRL nu este responsabil pentru nici o pierdere de tip hardware, software sau de fisiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, SIVCO REZIDENCE SRL nu ofera nici o garantie ca site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de catre SIVCO REZIDENCE SRL sau in numele companiei SIVCO REZIDENCE SRL (inclusiv software-ul gratuit pentru download) vor indeplini cerintele dumneavoastra, nu vor fi intrerupte, vor fi sigure, fara erori sau ca site-ul sau serverele folosite de SIVCO REZIDENCE SRL nu au virusuri si sunt pe deplin functionale sau curate.

CONTINUTUL SITE-ULUI
Informatiile publicate pe https://sivcoresidence.ro/ sunt informatii de interes general despre SIVCO REZIDENCE SRL , produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de SIVCO REZIDENCE SRL ca fiind de interes pentru utilizatori.
Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.
SIVCO REZIDENCE SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.
Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SIVCO REZIDENCE SRL prevazute de legislatia in vigoare.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe SITE cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
SIVCO REZIDENCE SRL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii. De asemenea, SIVCO REZIDENCE SRL poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Colectarea datelor cu caracter persoanal se face prin instrumente specifice precum: prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.
Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop facilitarea utilizarii SITE-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizator. Adresele IP nu au nicio legatura cu informatiile personale.

Prea ocupat să completezi formulare?

Trimite-ne numărul tău de telefon și te contactăm noi!