Cand faci o investiție fii inspirat, alege sănătos

Majoritatea oamenilor își setează obiective realizabile pe termen scurt, mediu și lung printre care se află: un loc de muncă bine plătit, întemeierea unei familii, achiziții de case, mașini, diferite bunuri. Aceste decizii sunt luate în funcție de preferințele fiecăruia, în schimb cu toții ne dorim să facem cea mai bună alegere pentru noi, mai ales atunci când vine vorba de achiziția propriului cămin. Locul căruia îi spunem simplu ,,Acasă” este mediul în care ne așteptăm la calitate, confort, siguranță, predictibilitate.

Unul dintre principalele beneficii ale unui complex residențial nou este faptul că este poziționat la marginea orașului, aproape de toate punctele de interes si inconjurat de multă verdeața.

Dacă aveți posibilitatea să priviți orașul de pe una din colinele din jur ve-ți observa o pacla dimineața ca un nor gri, ce este poluarea din oraș. Pentru cei care treceți prin zonele Alexandru, Dacia rond dimineața si deschideți geamul la mașina poluarea se simte in respirație , miroase strident a gaze arse si noxe.

Fiecare client care caută un apartament nou construit in Iași vrea să fie cât mai aproape de Palas si să plătească cât mai putin pentru o locuință nouă, puțini iau in considerare alegerea unui cămin unde sa se simtă acasa pentru următorii 10-20-30 de ani.

Municipiul Iasi este pe locul I in România în ceea ce privește cotele de poluare a aerului, cotele de poluare in timp real le puteti găsi aici accesând aceste link-uri:

Iasi – Anastasie Panu

Valea Lupului

Dacă esti in căutarea unui apartament in Iasi, cum iți doresti sa fie zona unde va fi acasă pentru tine?

,,Acasă” e acolo unde te simți în largul tău, unde poți fi autentic lăsând la ușa de la intrare problemele și stresul care te acaparează, în viața de zi cu zi. Pandemia de COVID-19 i-a determinat pe oameni să se îndepărteze de jungla urbană plină de zgomote, praf, să valorifice mai mult spațiul în care locuiesc. Studiile de specialitate arată că există o legătură semnificativă între starea de bine, sănătatea și mediul în care locuim. De cele mai multe ori, facem alegeri din considerente financiare, neluând în calcul sănătatea fizică și psihică. Poziționarea căminului nostru ar putea influența sănătatea într-un mod pozitiv sau negativ, întrucât e locul în care trăim, ne desfășurăm o mare parte a vieții, legăm relații. Toți factorii ecologici precum: zgomotul, vibrațiile, poluarea, bacteriile, afectează starea de bine a fiecăruia dintre noi, drept urmare atunci când alegem o locuință ar fi recomandat să ținem cont de aceste aspecte. Ansamblul Rezidențial SIVCO a prevăzut în plan pe lângă calitatea construcției și calitatea vieții. Acesta este situat într-o zonă liniștită, ferită de poluarea fonică nocivă a orașului, pe Șoseaua Voinești nr. 58 A, într-un cadru care oferă posibilitatea de relaxare, având la parterul blocurilor spații verzi, grădini generoase, loc de joacă în care copiii se pot simți în siguranță, iar pentru apartamentele situate la etaj există o vedere panoramică superbă asupra orașului. Totodată SIVCO Residence este aproape de magazine, grădinițe, școli acoperind nevoile de zi cu zi ale locatarilor.

Imaginați-vă cum ar fi să veniți seara, în căminul vostru, după o zi obositoare și să vă bucurați de un moment de conexiune cu simplitatea naturii din spațiile verzi, să priviți relaxat în zare, luminile orașului. Faptele simple aduc bucurie. ,,Acasă” ar putea fi locul ideal care creează emoții și trăiri pozitive, alături de cei dragi. ,,Acasă” e unul dintre visele pe care ne-am străduit, am muncit să le îndeplinim și de aceea merităm din plin calitate, siguranță și confort. Acel spațiu poate fi așa cum ne dorim noi, tot ceea ce rămâne de făcut este să luăm o decizie inspirată.

Articole populare:

Urmăreste-ne și pe:

Prea ocupat să completezi formulare?

Trimite-ne numărul tău de telefon și te contactăm noi!