Beneficiile achizitiei la rosu a unui apartament nou in Iasi

In ultimii ani Iesenii s-au familiarizat tot mai mult cu achizitia unui apartament din stadiul de proiect, la groapa sau la rosu deoarece pretul de achizitie este mai scazut si au posibilitatea sa observe cum sunt executate lucrarile direct in santier.

Partea cea mai importanta blocurilor noi defapt nu se vede cand apartamentele noi sunt finalizate, respectiv partea de structura, partea de instalatii, electrice, termice, sanitare. Cand se achizitioneaza un apartament finalizat clientul pune accent doar pe ce vede pe partea de finisaje care fura ochiul si uneori se intampla ca “gardul sa fie frumos vopsit afara si inauntru leopardul”, dand mari batai de cap clientilor final ce au alergat doar dupa pret bun de achizitie.

Astfel odata cu explozia de proiecte noi in Iasi clientii au devenit mai selectivi si indiferent ca urmeaza sa achizitioneze apartamente cu 2 sau cu 3 camere, ei prefera sa isi personalizeze interioarele, putand alege dintr-o gama variata de modele de gresie, parchet, culoarea si modelul usilor de interior cu ajutor specializat de la designeri de interior, punandu-si amprenta asupra apartamentului nou achizitionat. Cele mai bine pozitionate apartamente la un pret bun se achizioneaza tot tot cand constructia este in stadiu de “la rosu”.

Ansamblurile rezidentiale de blocuri noi din Iasi ofera suficiente beneficii pentru persoanele in cautarea unei locuinte noi cum sunt spatiile verzi amenajate, parcari asfaltate, loc de joaca amenajat pentru copii, statie de incarcare pentru masinile electrice, zone cu vegetatie in exterior, parcare pentru biciclete si conditii moderne de trai in interior.

Complexul Sivco Residence ofera idei de personalizare a apartamentelor vandute

Noi, in complexul rezidential SivcoResidence nu oferim doar apartamente noi in blocuri bine construite ci oferim si sugestii de mobilare si amenajare astfel ca apartamentele noi din complex sa arate ca in randari in final.

Sugestii si idei de amenajare facute pentru apartamente noi se gasesc pe pagina complexului Sivco Residence pe facebook.

Articole populare:

Urmăreste-ne și pe:

Prea ocupat să completezi formulare?

Trimite-ne numărul tău de telefon și te contactăm noi!