Apartamente Noi cu 3 Camere Iasi

Despre apartament

Mai mult spațiu în care tu să te simți bine. Apartamentele cu 3 camere au fost proiectate pentru ceea ce, în occident, înseamnă confort. Spații largi, compartimentare optimă, dotari premium.

Hol, living, bucătărie, baie și 2 dormitoare.

Tipuri Apartamente
cu 3 camere

Suprafață: 68.15

Vandut

Suprafață: 74.15

Vandut

Suprafata 52mp

Apartamente 3 camere noi, cu hol, living, bucătărie, baie și 2 dormitoare. Spațioase și cu o compartimentare optimă, aceste apartamente noi cu 3 camere se prezintă cu o suprafață generoasă și flexibilitatea amenajării.

De ce să nu te bucuri de confort la superlativ, în locuinţe ofertante, luminoase și care dispun de toate facilitățile necesare unui stil de viață modern? Spațiul generos și aerisit pe care îl oferă aceste apartamente 3 camere noi este un aspect preferat de majoritatea locatarilor.

Compartimentarea realizată într-o manieră ce delimitează cu succes  fiecare zonă a casei asigură intimitatea mult dorită, iar oportunitățile de socializare sunt și ele bine-venite într-un apartament 3 camere noi.

Nu construim doar clădiri de locuințe, ci invovaţie și confort în viața de zi cu zi a locatarilor noștri, prin respectarea cu responsabilitate a normelor din domeniul construcțiilor și  folosirea celor mai bune materiale. Apartamentele cu 3 camere din Complexul Sivco Residence fac parte din cele mai de succes proiecte imobiliare, conferind sustenabilitate și siguranță beneficiarilor.

Prea ocupat să completezi formulare?

Trimite-ne numărul tău de telefon și te contactăm noi!